Abonnees kiezen voor maatschappelijk verantwoord incasseren

Maatschappelijk verantwoord ondernemen heeft betrekking op ons allen

Creditreform Nederland B.V. is een grote voorstander van een maatschappelijk verantwoorde werkwijze. Ons bedrijfsdoel is bij iedere bedrijfsbeslissing onze leden op de hoogte te houden over wat voor hun van belang is. Want elke beslissing binnen onze groep heeft immers invloed op onze klanten als belanghebbenden.

Zodra u klant wordt van Creditreform Nederland B.V. wordt u beschouwd als een lid van een grote gemeenschap. Gebaseerd op onze transparente werkwijze wordt het incassotraject van begin tot eind samen met u  doorlopen. U heeft ten alle tijden volledig inzicht in uw dossiers en er wordt nooit een beslissing zonder uw welnemen gedaan. 

Bij Creditreform zijn wij van mening dat rekeningen sowieso betaald moeten worden: afspraak is afspraak. U heeft gewoon recht op uw geld. Echter houden we tijdens het incasseren van uw vordering ook altijd rekening met de situatie van uw debiteuren om niet-kunners van niet-willers te onderscheiden. Want ons doel is dat uw klantrelatie alsnog toekomstig kan blijven bestaan!

Neem contact op met Creditreform Nederland B.V.

Incasso: +31 (0)314200220
Sales:     +31 (0)314200220
Fax:        +31 (0)314200222
Mail:       info@creditreform.nl

 

Kantooruren:

Maandag t/m donderdag:
08.00-17.00 Uur
Vrijdag: 08.00-16.00 Uur
© 2019 Federation of Creditreform Associations

Offerte

gratis_offerte

gratis_offerte
Contact