Grondige evaluatie kredietwaardigheid van internationale zaken partners

In een tijdperk van toenemende globalisering, breiden bedrijven hun internationale handelsbetrekkingen uit. Kleine en middelgrote bedrijven nemen de mogelijkheid om nieuwe markten in het buitenland open te stellen.  Het onvermijdelijke bedrijfsrisico groeit evenredig mee met de toenemende buitenlandse handel. In deze situatie geeft het uitgebreid netwerk van Creditreform de nodige zekerheid.

 • Toegesneden op ondernemers

  Toegesneden op ondernemers

  Verschillende bedrijven en overeenkomsten brengen verschillende risico’s van uiteenlopende omvang met zich mee.  Door middel van onze informatiemiddelen zoals de Creditcheck bieden wij u  een portfolio van gefundeerde informatie alvorens uw zakelijke beslissing.  Deze funderen wij op de bewezen scores van onze cooperatiepartners. Deze scores houden telkens de samenvatting van allen ter beschikking staande informatie bronnen in (bijv.: branchenrelatie, betalingsgedrag, jaarstukken, negatiefdata, incassoprocedures etc.)

 • Samenstelling van de score

  Samenstelling van de score

  De score is gebaseerd op een objectieve evaluatie van zakelijke risico`s  door een betrouwbare meting op basis van gedetailleerde informatie over de solvabiliteit, financiën en zakelijke omgeving, te vergelijken oer meerdere jaren. De rapporten voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en actualiteit van de verlangde gegevens via gestandaardiseerde evaluatieprocessen en aangevraagde recherche. De tijdige overweging van actuele informaties zoals ondernemende berichten of betalingservaringen garandeert bovendien de relevantie voor uw bedrijf.

 • Plaatselijke bekendheid

  Plaatselijke bekendheid

  Creditreform met vestigingen in 22 Europese landen en in China heeft met geselecteerde partners wereldwijd, een afgedekt informatienetwerk vastgesteld.  Zorgt voor directe on-site onderzoek met het hoogst mogelijke niveau van kwaliteit van de verlangde economische informatie en geeft dus uw internationaal zaken doen succes op een stevig fundament.

 • Zekerheid in B2C

  Zekerheid in B2C

  Steeds meer mensen leven boven hun inkomensgrens.  Beslissingen  of er überhaupt een levering van uw diensten of producten aan consumenten op factuurbasis kan gebeuren worden steeds moeilijker.  Met onze “Consumentenrapport” verschaft u zich de inzichten die u nodig heeft. 

© 2020 Federation of Creditreform Associations

Offerte

gratis_offerte

gratis_offerte
Contact