Creditreform Nederland

Creditreform Nederland is een veelzijdige incassoorganisatie voor bedrijven met omvangrijke zakelijke en consumentenportefeuilles in Nederland.

Samen met u werken wij aan een optimaal resultaat. Onze professionele en energieke medewerkers geven u inzage in ons werk.

Wij willen continu uitblinken in wat wij doen, zodat wij toonaangevend kunnen zijn. Dat betekend op een frisse wijze klantgericht te zijn en gedreven om meer te bereiken. Dit realiseren wij door korte lijnen en betrokken medewerkers. Vanuit onze dynamische werkomgeving denkt Creditreform met u mee.

Creditreform is gevestigd in Doetinchem. Samenwerken, gedreven en betrouwbaar, dat zijn de kernwaarden die leidend zijn bij al ons denken en doen.

Voor u ter plaatse

Creditreform werkt in de buitenlandse incasso samen met een wereldwijd netwerk van Creditreform bedrijven (in 20 Europese landen nu ook in China).  Bij afwezigheid van een eigen vestiging met uitgezochte partnerbedrijven en advocatenkantoren welke gespecialiseerd zijn in incasso in het betreffende land van herkomst van de vordering.  Met dit “voor u ter plaatse” systeem verhoogt Creditreform het succes op betaling van uw vordering en vermindert het risico op een non betaling in het buitenland.

Neem contact op met Creditreform Nederland B.V.

Incasso: +31 (0)314200220
Sales:     +31 (0)314200220
Fax:        +31 (0)314200222
Mail:       info@creditreform.nl

 

Kantooruren:

Maandag t/m donderdag:
08.00-17.00 Uur
Vrijdag: 08.00-16.00 Uur
© 2020 Federation of Creditreform Associations

Offerte

gratis_offerte

gratis_offerte
Contact