Kwaliteit en actualiteit zijn onze drijfveer

Informatie wordt vaak aangeboden, waarbij actualiteit en kwaliteit van de volstrekte informatie het verschil uitmaken. Om hiervoor te waarborgen werkt Creditreform Nederland B.V. samen met een netwerk bestaand uit experts op dit gebied, en dit wereledwijd!  U kunt vandaar gebruik maken van creditchecks van hoge kwaliteit. Zo profiteert u van een informatievoorsprong en heeft u maximale zekerheid bij uw beslissingen.

 

Wij begeleiden uw zakenrelaties alvorens zij van start gaan

Heeft het zin voor uw bedrijf om deze klant te benaderen? Voor het aangaan van zakelijke relaties ondersteunen wij u bij de identificatie van het financiële risico. Tevens informeren wij u, vooraf bij het invoeren van uw customer data records, over de juistheid en volledigheid van de geleverde data door middel van onze informatie producten. Hierdoor krijgt u de meest actuele informatie en kunt gerust beslissing nemen of u een zakenrelatie op factuurbasis ingaat of juist niet. 

Bijzondere opdrachten behoeven speciale oplossingen. Daarom hebben wij bovendien speciale informatie producten ontwikkelt. Hiermee profiteert u van pasklare oplossingen in verschillende risico situaties voor uw onderneming.

© 2020 Federation of Creditreform Associations

Offerte

gratis_offerte

gratis_offerte
Contact