Creditreform Nederland B.V. voor meer dan gewoon incasso

De diensten van Creditreform Nederland is met name gebaseerd op het effectief bewerken van incassotrajecten, nationaal en internationaal.    

Creditreform Nederland is een veelzijdige incasso organisatie voor bedrijven met omvangrijke zakelijke en consumentenportefeuilles. Samen met u werken wij aan een voor u optimaal resultaat. Onze professionele en energieke medewerkers geven u inzage in ons werk. 

Wij willen continu op een frisse wijze klantgericht zijn, gedreven om voor u meer te bereiken. Vanuit onze dynamische werkomgeving denkt Creditreform met u mee. 

Bij Creditreform komt u terecht bij één kantoor voor een spoedige incasso over debiteuren in de hele wereld. Gespecialiseerd zijn wij als enige incasso onderneming in Europa op het incasseren van debiteuren uit vooral Nederland, Duitsland en Oostenrijk. Maar ook de rest van de wereld kunnen wij goed aan. Omdat Creditreform één van de marktleiders op het gebied van incasso en kredietwaardigheidsinformatie in Europa is, hebben wij de mogelijkheid om één contactpersoon voor de crediteur aan te bieden, voor een succesvol incassotraject met een binnenlandse prijs op basis van “no cure, no pay”. De debiteur dient principieel de kosten, die door de gebruikmaking van Creditreform onstaan zijn, te vergoeden.

Uw voordelen in een overzicht

- Incasso op bedrijven
- Incasso op consumenten
- Spoedige bewerking
- Vestigingen wereldwijd

Met Creditreform bespaart u dus tijd en geld!

© 2020 Federation of Creditreform Associations

Offerte

gratis_offerte

gratis_offerte
Contact