Abonnement

Wat biedt een Abonnement bij Creditreform Nederland B.V.?

Voordelen van een Abonnement

De Creditreform-Groep met zijn meer dan 165.000 leden vormt één groot netwerk, waardoor een nauwe samenwerking tussen de verschillende vestigingen is gegarandeerd. Als voordeelhouder van een abonnement kunt u gebruik maken van alle diensten en profiteert van meer dan 130 jaar aan ervaring. Ook opereren wij wereldwijd, u heeft altijd alleen maar contact met uw Creditreform ter plaatse.

Om het conreet te houden, als Abonnent van Creditreform Nederland B.V. kunt u genieten van de volgende voordelen: 

  • Toegang tot alle diensten van alle vestigingen
  • Incassodiensten
  • Rapporten opvragen
     

Mocht er interesse bestaan in een lidmaatschap bij Creditreform Nederland B.V. neem dan contact met ons op voor een eerste persoonlijke en vrijblijvend gesprek. Om een Abonnement aan te vragen kunt u gebruik maken van ons  contactformulier. We hopen graag wat van u te horen. 

Abonnees kiezen voor maatschappelijk verantwoord incasseren

Creditreform Nederland B.V. is een grote voorstander van een maatschappelijk verantwoorde werkwijze. Ons bedrijfsdoel is bij iedere bedrijfsbeslissing onze leden op de hoogte te houden over wat voor hun van belang is. Want elke beslissing binnen onze groep heeft immers invloed op onze klanten als belanghebbenden.

Zodra u klant wordt van Creditreform Nederland B.V. wordt u beschouwd als een lid van een grote gemeenschap. Gebaseerd op onze transparente werkwijze wordt het incassotraject van begin tot eind samen met u  doorlopen. U heeft ten alle tijden volledig inzicht in uw dossiers en er wordt nooit een beslissing zonder uw welnemen gedaan. 

Bij Creditreform zijn wij van mening dat rekeningen sowieso betaald moeten worden: afspraak is afspraak. U heeft gewoon recht op uw geld. Echter houden we tijdens het incasseren van uw vordering ook altijd rekening met de situatie van uw debiteuren om niet-kunners van niet-willers te onderscheiden. Want ons doel is dat uw klantrelatie alsnog toekomstig kan blijven bestaan!

Creditreform Nederland B.V.Creditreform Nederland B.V.

Abonnee worden van Creditrefrom Nederland B.V.

Bent u geïnteresserd in een samenwerking met Creditreform met al zijn voordelen, maar wilt eerst wat meer informatie? Vul alstublieft gerust onderstaand formulier in of neem direct telefonisch contact met ons op. Graag komen we ook uw kant op voor een vrijblijvend eerst persoonlijk gesprek. 

We staan u graag te woord. 

Contactformulier