Over ons

Creditreform is sinds 135 jaar één van de grootste incasso en kreditinformatiebureau`s met vestigingen in heel Europa.

De Creditreform Group bestaat tegenwoordig uit 175 seperate bedrijven met meer dan 4.500 medewerkers. 

Creditreform Nederland is een veelzijdige incasso organisatie voor bedrijven met omvangrijke zakelijke en consumentenportefeuilles. Zowel in Nederland als ook in het buitenland. 

Wij hebben ons ten doel gesteld samen met u altijd een optimaal resultat te bereiken. Dit niet alleen met behulp van de meest recente informatietechnologie op het gebied van communicatie, maar ook door een gedreven, team. Het bijzondere karakter van onze werkwijze is gekenmerkt door de volgende zes kernwaarden: 

 • Deskundig 
 • Betrouwbaar 
 • Effectief 
 • Dynamisch 
 • Klantengeoriënteerd en persoonlijk 
 • Internationaal
   

Meer dan 165.000 bedrijven in Europa zijn klant bij Creditreform en vragen elk jaar rond 14 miljoen kredietwaardigheidsrapporten wereldwijd op. Creditreform verstrekt ook informatie over 17 miljoen privépersonen en realiseert openstaande vorderingen met een totaal waarde van meer dan € 1.000.000.000.

Creditreform Nederland B.V.Creditreform Nederland B.V.
 • Creditreform Nederland

  Creditreform Nederland is een veelzijdige incassoorganisatie voor bedrijven met omvangrijke zakelijke en consumentenportefeuilles in Nederland. Samen met u werken wij aan een optimaal resultaat. Onze professionele en energieke medewerkers geven u inzage in ons werk.

  Wij willen continu uitblinken in wat wij doen, zodat wij toonaangevend kunnen zijn. Dat betekend op een frisse wijze klantgericht te zijn en gedreven om meer te bereiken. Dit realiseren wij door korte lijnen en betrokken medewerkers. Vanuit onze dynamische werkomgeving denkt Creditreform met u mee. Creditreform is gevestigd in Doetinchem. Samenwerken, gedreven en betrouwbaar, dat zijn de kernwaarden die leidend zijn bij al ons denken en doen.

  Voor u ter plaatse

  Creditreform werkt in de buitenlandse incasso samen met een wereldwijd netwerk van Creditreform bedrijven (in 20 Europese landen nu ook in China).  Bij afwezigheid van een eigen vestiging met uitgezochte partnerbedrijven en advocatenkantoren welke gespecialiseerd zijn in incasso in het betreffende land van herkomst van de vordering.  Met dit “voor u ter plaatse” systeem verhoogt Creditreform het succes op betaling van uw vordering en vermindert het risico op een non betaling in het buitenland.

  Één partner – veel voordelen

  De sleutel van ons succes is de nauwe samenwerking met onze landelijke aanwezige experts.  Zij zijn op de hoogte van wet en regelgeving, taal en plaatselijke gebruiken ter realisering van uw openstaande vordering.  Elke incasso wordt uitgevoerd in het land van herkomst van de schuldenaar.  Zo verzekeren wij u  het meest haalbare rendement en kwaliteit.  De aansturing van de vorderingen vindt centraal plaats in de buitenlandse afdeling bij de vereniging van Creditreform in Neuss.  Op deze manier blijft Creditreform het centrale aanpreekpunt voor u voor al uw vragen en opmerkingen.

  Waarom Creditreform Nederland?

 • Creditreform internationaal

  Vestigingen in Europa en China

  Als één van de marktleiders in Europa en China, bieden  wij een internationaal netwerk van 24 landen. Hierdoor is uw Creditreform altijd voor u ter plaatse.