Incasso

Creditreform Nederland B.V. voor meer dan gewoon incasso.

De diensten van Creditreform Nederland is met name gebaseerd op het effectief behandelen van incassotrajecten, nationaal en internationaal.    

Creditreform Nederland is een veelzijdige incasso organisatie voor bedrijven met omvangrijke zakelijke en consumentenportefeuilles. Samen met u werken wij aan een voor u optimaal resultaat. Onze professionele en energieke medewerkers geven u inzage in ons werk. 

Wij willen continu op een frisse wijze klantgericht zijn, gedreven om voor u meer te bereiken. Vanuit onze dynamische werkomgeving denkt Creditreform met u mee. 

Bij Creditreform komt u terecht bij één kantoor voor een spoedige incasso over debiteuren in de hele wereld. Gespecialiseerd zijn wij als enige incasso onderneming in Europa op het incasseren van debiteuren uit vooral Nederland, Duitsland en Oostenrijk. Maar ook de rest van de wereld kunnen wij goed aan. Aangezien Creditreform één van de marktleiders op het gebied van incasso en kredietwaardigheidsinformatie in Europa is, hebben wij de mogelijkheid om één contactpersoon voor de crediteur aan te bieden, voor een succesvol incassotraject met een binnenlandse prijs op basis van “no cure, no pay”. De debiteur dient principieel de kosten, die door de gebruikmaking van Creditreform onstaan zijn, te vergoeden.

Creditreform Nederland B.V.Creditreform Nederland B.V.
 • Uw voordelen in een overzicht
  • Incasso op bedrijven
  • Incasso op consumenten
  • Spoedige bewerking
  • Vestigingen wereldwijd


  Met Creditreform bespaart u dus tijd en geld!

 • Creditreform Incasso - tarieven

  Bij een successvolle inning wordt het provisiebedrag over de hoofdsom berekend

  Nederland, Duitsland: 10%

  Rest van Europa: 25%

 • Alle buitenlandse incasso´s in één hand

  Elk bedrijf  die zaken doet met het buitenland weet in hoeverre onbekende wet en regelgeving, ontoereikende kennis van klant of landelijke gebruiken en evt. de taalbarrière het succesvolle incassobeleid in de weg kunnen staan. Professionele hulp bij het innen van openstaande vorderingen behoort tot de dienstverlening van Creditreform.  Wij streven een snelle betaling van uw vordering  na ook wanneer uw zakenpartner in het buitenland zetelt.

  Voor u ter plaatse

  Creditreform werkt in de buitenlandse incasso samen met een wereldwijd netwerk van Creditreform bedrijven (in 20 Europese landen en nu ook in China). Bij afwezigheid van een eigen vestiging met uitgezochte partnerbedrijven en advocatenkantoren welke gespecialiseerd zijn in incasso in het betreffende land van herkomst van de vordering.  Met dit “voor u ter plaatse” systeem verhoogt Creditreform het succes op betaling van uw vordering en vermindert het risico op een non betaling in het buitenland.

  Één partner- veel voordelen

  De sleutel van ons succes is de nauwe samenwerking met onze landelijk aanwezige experts. Zij zijn op de hoogte van wet en regelgeving, taal en plaatselijke gebruiken ter realisering van uw openstaande vordering.  Elke incasso wordt uitgevoerd in het land van herkomst van de schuldenaar.  Zo verzekeren wij u  het meest haalbare rendement en kwaliteit.

  Oplossing

  • Creditreform buitenlandse incasso met plaatselijke experts gespecialiseerd in de bijzondere omstandigheden van internationale incasso.
  • Focus ligt op het minnelijk traject
  • Inclusief inzet van alle ter beschikking staande databronnen voor de analyse van de financiële gesteldheid van de schuldenaar.
  • Vastberaden volgen onze incasso-experts, stringente, plaatselijk bewezen incassoprocessen ter snelle betaling van uw vordering.
  • Persoonlijke communicatie met de schuldenaar zonder de onderlinge zakelijke relaties te overspannen.
  • Vervulling van de betalingsverplichting van schuldenaar door overeenstemming over rentebetalingen en kosten.
 • Voordelen van het Creditreform Incasso

  De twee tabellen die u hieronder aantreft geven een overzichtelijke vergelijking van de kosten die tot stand komen bij een minnelijke procedure uitgevoerd door Creditreform Nederland B.V. of door samenwerking met een deurwaarder. Door samen te werken met Creditreform Nederland bespaart u dus geld en uw klantrelatie kan alsnog blijven bestaan.