Economische Informatie

Kwaliteit en actualiteit zijn onze drijfveer

Kwaliteit en actualiteit zijn onze drijfveer

Informatie wordt vaak aangeboden, waarbij actualiteit en kwaliteit van de volstrekte informatie het verschil uitmaken. Om hiervoor te waarborgen werkt Creditreform Nederland B.V. samen met een netwerk bestaand uit experts op dit gebied, en dit wereledwijd!  U kunt vandaar gebruik maken van creditchecks van hoge kwaliteit. Zo profiteert u van een informatievoorsprong en heeft u maximale zekerheid bij uw beslissingen.

Wij begeleiden uw zakenrelaties alvorens zij van start gaan

Heeft het zin voor uw bedrijf om deze klant te benaderen? Voor het aangaan van zakelijke relaties ondersteunen wij u bij de identificatie van het financiële risico. Tevens informeren wij u, vooraf bij het invoeren van uw customer data records, over de juistheid en volledigheid van de geleverde data door middel van onze informatie producten. Hierdoor krijgt u de meest actuele informatie en kunt gerust beslissing nemen of u een zakenrelatie op factuurbasis ingaat of juist niet. 

Creditreform Nederland B.V.Creditreform Nederland B.V.
 • Crefitreform spreekt voor zich
  • Hoogste kwaliteit en actualiteit In de dataverwerking en waardering stellen wij de hoogste kwaliteitseisen.  De tijdige overweging van actuele informaties zoals ondernemende berichten of betalingservaringen garandeert bovendien de relevantie ervan voor uw bedrijf.
  • Gewenste oplossingen voor verschillende toepassingen en risico’s bieden wij u pasklare oplossingen. Graag adviseren onze experts u hierover.
  • Naleving van de gegevensbescherming zekerheid en bescherming van de aan ons toevertrouwde data staan bij Creditreform in een hoog vaandel.
  • Graag ondersteunen wij u bij de optimalisering van uw risicomanagement en uw processen met leverancierskredieten. Aan de ene kant middels probleemanalyses als ook door individuele advisering of door het geven van vakinhoudelijke seminars.
 • Informatieoplossingen op maat

  Bijzondere opdrachten behoeven speciale oplossingen. Daarom hebben wij bovendien speciale informatie producten ontwikkelt. Hiermee profiteert u van pasklare oplossingen in verschillende risico situaties voor uw onderneming.

 • Toegesneden op ondernemers

  Grondige evaluatie kredietwaardigheid van internationale zaken partners

  In een tijdperk van toenemende globalisering, breiden bedrijven hun internationale handelsbetrekkingen uit. Kleine en middelgrote bedrijven nemen de mogelijkheid om nieuwe markten in het buitenland open te stellen.  Het onvermijdelijke bedrijfsrisico groeit evenredig mee met de toenemende buitenlandse handel. In deze situatie geeft het uitgebreid netwerk van Creditreform de nodige zekerheid.

  Toegesneden op ondernemers

  Verschillende bedrijven en overeenkomsten brengen verschillende risico’s van uiteenlopende omvang met zich mee.  Door middel van onze informatiemiddelen zoals de Creditcheck bieden wij u  een portfolio van gefundeerde informatie alvorens uw zakelijke beslissing.  Deze funderen wij op de bewezen scores van onze cooperatiepartners. Deze scores houden telkens de samenvatting van allen ter beschikking staande informatie bronnen in (bijv.: branchenrelatie, betalingsgedrag, jaarstukken, negatiefdata, incassoprocedures etc.)

  Samenstelling van de score

  De score is gebaseerd op een objectieve evaluatie van zakelijke risico`s  door een betrouwbare meting op basis van gedetailleerde informatie over de solvabiliteit, financiën en zakelijke omgeving, te vergelijken oer meerdere jaren. De rapporten voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en actualiteit van de verlangde gegevens via gestandaardiseerde evaluatieprocessen en aangevraagde recherche. De tijdige overweging van actuele informaties zoals ondernemende berichten of betalingservaringen garandeert bovendien de relevantie voor uw bedrijf.

  Plaatselijke bekendheid

  Creditreform met vestigingen in 22 Europese landen en in China heeft met geselecteerde partners wereldwijd, een afgedekt informatienetwerk vastgesteld.  Zorgt voor directe on-site onderzoek met het hoogst mogelijke niveau van kwaliteit van de verlangde economische informatie en geeft dus uw internationaal zaken doen succes op een stevig fundament.

  Zekerheid in B2C

  Steeds meer mensen leven boven hun inkomensgrens.  Beslissingen  of er überhaupt een levering van uw diensten of producten aan consumenten op factuurbasis kan gebeuren worden steeds moeilijker. Met onze “Consumentenrapport” verschaft u zich de inzichten die u nodig heeft. 

 • Grenzenloze Informatie

  Verschillende bedrijven en overeenkomsten brengen verschillende risico’s van uiteenlopende omvang met zich mee.  Door middel van onze informatie middelen zoals de Creditcheck bieden wij u  een portfolio van gefundeerde informatie alvorens uw zakelijke beslissing.

  Met 171 vestigingen in meer dan 20 landen en accuraat uitgezochte samenwerkingsverbanden verzekeren wij u van de juiste plaatselijke informatie en onze hoge kwaliteitseisen van werken, wereldwijd.

  Zekerheid in uw Klantenbestand door permanente risico monitoring

  Klantrelaties ontwikkelen zich,  ook uw risico’s.  Met het “Monitoring” van Creditreform bent u te allen tijde op de hoogte over de eventuele financiële veranderingen van uw handelspartners.