Systemen en Consulting

Met meer zekerheid zaken doen

Creditreform Nederland B.V. helpt om de financiële stabiliteit en liquiditeit van uw bedrijf op lange termijn te waarborgen!

Door gericht uw leningen te optimaliseren en beheersen worden uw individuele risico`s geminimaliseerd. Met name zijn onze diensten daarop gericht u te ondersteunen wat betreft de ontwikkeling van eigen scorecards en interne ratingsystemen. Daarnaast stellen wij risico- en portfolioanalyses op en geven advies bij de implementatie van risicomanagement-systemen. 

Onze producten en diensten op het gebied van rating helpen u om gebrek aan informatie te voorkomen en daardoor  vertrouwen met uw partners op te bouwen. 

Creditreform Nederland B.V.Creditreform Nederland B.V.
 • CrefoPay

  Een perfecte oplossing voor het verwerken van betalingen in online trading en webwinkels.

  Wij controleren voor u

  Voor de verhoging van de conversion-rate en de klanttevredenheid spelen de aangeboden betaalmethoden een belangrijke rol. In het bijzonder de aankoopfactuur op grote schaal geïdentificeerd als opdrijver voor de toename in de aankopen, maar houdt ook hoog risico van wanbetaling in. Met de complete oplossing van CrefoPay bieden wij een brede selectie van de meest populaire betaalmethodes, gecombineerd met een uniek risicomanagement. Zo kunt u erop vertrouwen dat wij voor u de complexe betalingen en de daarmee verbonden procedures doorzetten. Daardoor wordt uw risico van wanbetaling significant geminimaliseerd. Eenvoudig, transparant en klantvriendelijk.

  Transparante Dienst

  Met CrefoPay maakt u gebruik van een professioneel op credit management, geïntegreerd aanmaningsmodule, TÜV-gecertificeerde incassodiensten en uitgebreide analyse-instrumenten. De status van elke transactie kan in real-time online worden bekeken en regelt u krediet of storneringen per muisklik. Bewaken van de betalingen organiseren en registreren wij automatisch voor u. Met gebruiksvriendelijke rapportages houden wij u, ten alle tijde, op de hoogte over de status van de betalingen.

  Geleid door gebruiksvriendelijke dialogen, CrefoPay laat uw klanten de keuze tussen alle gewenste betaalmethodes.  Van de betaling via automatische incasso, creditcard (VISA, MasterCard), iDEAL, PayPal en natuurlijk het kopen op factuurbasis.

  Toepassingsgebieden

  • Verhoging van de verkoop door extra betaalmogelijkheden 
  • Professionalisering van de verwerking van betalingen in de online handel
  • Verlichting van hun eigen preventiemedewerkers 
  • Fraudepreventie in de online handel,
  • Het verhogen van de veiligheid in een hoog risico betaalmethode
  • Uitbreiding van de online winkels in het buitenland